another blog

  • ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ +30 6945908475. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
  • ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ - http://koptikiraptiki.wordpress.com/
  • ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK - https://www.facebook.com/pages/Anna-Groppa-_-%CE%A4ailor%CE%9Cade-Clothing-since-1971/281929975240258

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

TailorMadeClothing sur mesure 1969 - 1976

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα!

Σας παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα από την προσωπική συλλογή ρούχων, με χρονολογική σειρά, αποκλειστικές δημιουργίες της Anna Groppa. Σήμερα θα δούμε ρούχα από το 1969 έως και το 1976! Καλή ανάγνωση! 

1. Παλτό μίντι διπλοκουμπωτό, με πέτο - γιακά σε γραμμή ρεντικότα από ολόμαλλο πτι καρώ Αγγλίας - 1969 (φοιτητικά χρόνια). Παρατηρείστε τη συναρμογή στο καρώ στην πίσω ραφή και στις ραφές των μανικιών. Αυτό γίνεται στη φάση κοψίματος με μεγάλη προσοχή και με περίσσεια υφάσματος. 
Έμπροσθεν όψη

Πίσω όψη

λεπτομέρεια πέτου

2. Σακάκι μονόπετο με πέτο - γιακά με ζώνη και τσέπες, σε γραμμή Α, από ολόμαλλο Αγγλίας - 1971. Υπάρχει και ντε πιες φούστα μίνι σε γραμμή Α. 


3. Σακάκι μονόπετο με πέτο - γιακά σε γραμμή ρεντικότα από καρώ ολόμαλλο Αγγλίας - 1972. Παρατηρείστε επίσης την ακριβή λεπτομέρεια στη συναρμογή του καρώ, κυρίως στην πίσω ραφή (ταιριάζουν τα καρώ ακόμα και στο χρώμα) και στις ραφές των μανικιών. 
Έμπροσθεν όψη
Πίσω όψη
 4. Ντε πιες, σακάκι και φούστα. Το σακάκι μονόπετο με πέτο γιακά, σε γραμμή Α, με εξώραφα γαζιά. Η φούστα μίντι σε γραμμή Α με λεπτομέρεια από δέρμα. Από χοντρό ύφασμα παλτού - ολόμαλλο Αγγλίας, σε ψαροκόκκαλο σχέδιο. 1973.










5. Σακάκι μεσάτο με γιακά τύπου σμόκιν (με ραφή στο κέντρο πίσω), με εξωτερικό τσεπάκι και με εξώραφα γαζιά με χοντρή κλωστή, από ολόμαλλο ύφασμα Αγγλίας - 1974.



6. Εξώπλατο μάξι φόρεμα σε γραμμή ρεντικότα (στενό στη μέση και φαρδύ κάτω), από εμπριμέ με γεωμετρικά σχέδια μεταξωτό ύφασμα - 1974. 




7. Φόρεμα μίνι μεσάτο εξώπλατο σε γραμμή Α το κάτω τμήμα από καλοκαιρινό μπροκάρ ύφασμα κεντημένο με επίχρυση κλωστή - 1975. 






8. Μπλούζα see through κρουαζέ με βολάν στο κρουαζέ και στα μανίκια από μεταξωτό σιφόν εμπριμέ - 1976. 


Στην επόμενη ανάρτηση θα συνεχίσουμε με περισσότερα!! 

Ας σημειωθεί εδώ ότι όλα αυτά τα ρούχα αξιοποιούνται & φοριούνται κανονικότα μέχρι και σήμερα (με μεγάλη επιτυχία)!!! Γι' αυτό υπεύθυνη είναι η Άννα Γρώππα - Στασινοπούλου, η οποία επιμένει πολύ στη σωστή φροντίδα και πλύσιμο των ρούχων, στην καλή φύλαξή τους και στην μεγάλη προσοχή με την οποία τα έχει επιμεληθεί εξαρχής! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου